Skip to main content

Een baby op komst?

Alvast gefeliciteerd! De geboorte van een baby brengt heel wat verandering mee. Wij willen de momenten rond de komst van je kleine wonder zo rustig en aangenaam mogelijk maken. Een lijstje leggen is daarom superhandig. Bij Sucette stellen we onze expertise tot jouw beschikking en leiden we je in alle rust rond in babywonderland.

Geboortelijst raadplegen

Jouw geboortelijstje bij Sucette?

Als aanstaande ouders wil je je graag goed voorbereiden op het grootste en mooiste avontuur in je leven. Maak daarom 3 tot 4 maanden voor je uitgerekende bevallingsdatum een afspraak.Dat kan via info@sucette.be of op 011.64.66.24

Wij ontvangen jullie met onze kennis en een zee aan rust en tijd in onze sprookjesachtige winkel. Zo kun jij op je eigen tempo je lijstje samenstellen.

Voordelen van een geboortelijst bij Sucette

  • Warme ontvangst, inlevingsvermogen en expertise
  • Volledig op maat van jouw wensen
  • Gebruiksvriendelijk online platform
  • Familie en vrienden weten dankzij jouw lijstje waar ze je écht blij mee maken.
  • Na afsluiting van je lijstje zeggen we niet vaarwel, maar tot ziens! We geven jullie graag een voucher ter waarde van 10% van de aangekochte spulletjes.

De werkwijze bij Sucette

1. De Afspraak

U bent altijd van harte welkom bij Sucette. Voor de geboortelijst van je kleine wonder plannen we liefst een afspraak in. Zo kunnen we je begeleiden in de magische wonderwereld van Sucette. Bereid je je graag voor? Download (hier) Sucette’s Checklist.

2. Familie en vrienden

Dankzij ons online-geboortelijstsysteem deel je jouw lijst heel eenvoudig met familie en vrienden wereldwijd. Jullie ontvangen een login en code. Daarmee kunnen jullie de lijst bekijken en beheren. Vergeet dit zeker niet te vermelden op jullie geboortekaartje.

3. De geboorte

Zodra jullie kleine wonder geboren is, openen wij de lijst voor familie en vrienden. Een viertal weken voor de geboorte komen wij graag bij jullie langs voor de levering en – als je dat wenst – de plaatsing. Je kan voor de geboorte ook de eerste artikelen die nodig zijn, komen afhalen of laten leveren samen met de grote stukken.

4. De afsluiting van het geboortelijstje

Een geboortelijst wordt afgesloten 6 tot 8 weken na de geboorte. Er is geen aankoopverplichting voor resterende artikelen van de lijst. Enkel de voorkeursartikelen die we specifiek voor jou hebben besteld, dienen aangekocht te worden.

Met plezier overhandigen wij je een voucher met een waarde van 10 % van de geboortelijst. Deze voucher blijft 2 jaar geldig.

Mogen wij u vriendelijk verzoeken om de geboortelijst per mail te bevestigen en 30% voorschot te storten van de waarde van de geboortelijst. Uiteraard wordt dit bedrag teruggestort in de vorm van een creditnota zodra alle artikelen van de lijst gekocht zijn. Wij danken u voor uw begrip.

Veel liefs, Sucette

Laat je verrassen door de wondere wereld van Sucette.

Contacteer ons